Mariëlle Bloemhoff- ten Thije Boonkkamp

Al van jongs af aan wist ik dat ik goudsmid wilde worden. Op de basisschool werd een kleine cursus gegeven voor kinderen en ik was meteen verkocht. Dit wilde ik gaan doen.

Nadat ik in 2000 ben afgestudeerd aan de vakschool voor edelsmeden in Schoonhoven heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt om ervaring op te doen, waaronder bij juwelier de Schatkamer waar ik nog steeds werkzaam ben. Daar doe ik als goudsmid alle reparaties en maak en vermaak ik sieraden.

Naast mijn baan bij de juwelier heb ik een atelier aan huis, waar ik op ambachtelijke wijze met veel kennis en liefde voor het vak aan de mooiste creaties werk. De meeste sieraden die ik maak, maak ik speciaal voor de klant. Daardoor zijn ze allen uniek en divers. Bij de portfolio is te zien dat de serie net zo divers is als er mensen zijn.

Mijn werk is nog steeds in ontwikkeling, want als goudsmid ben je nooit uitgeleerd. Meer technieken, meer verfijning en dat is te zien.

Ik werk uitsluitend op afspraak. Daardoor kan ik veel tijd en aandacht geven aan mijn klanten en samen ontwerpen we een mooi en uniek sieraad.

Contact